Wednesday, August 24, 2011

LAST HANG OUT WITH DEAREST FRIENDS


Assalamualaikum dan Salam Ramadhan semua :)



so, tanggal 21 august 2011 aku telah menjejakkan kaki ke tanah Shah Alam 
untuk berjumpa dgn insan2 yg istimewa utk aku 
sebelum aku mengangkat kaki dari tanah semenanjung :D

Menetap di ALAM IMPIAN selama 2 malam di rumah SHAIRAH DZUL a.k.a AWEK COMEL :)
walaupun agak singkat masa,atleast aku rasa dpt lah tebus balik masa2 
yg aku xdpt luangkan dgn minah ni kat PASUM dulu. 
alhamdulillah..

kemudiannya,aku pun meneman shy menggunting rambutnya 
Aku nak ptg rmbut pendek senang nak gerak MHS nnt. xyah nak ikat2 rambut sume.
So,meh sini aku bg gamba sebelum and selepas shairah ptg rambut kat SHAH ALAM MALL.

SHAIRAH SEBELUM

SHAIRAH AFTER
(mcm Gu JUN PYO)


ouh xketinggalan juga aku menggunakan kesempatan yang ade sementara berada di sana 
untuk berjumpa dengan 
SYAMIMI ASLINA a.k.a AWEK CUN (:
masa kat PASUM xnak rapat,dah kua PASUM baru nak kamcing.
 so ini lah awek cun yang aku duk sebut2 ni haa..

SYAMIMI ASLINA :)

we talked and we talked,we laughed and we laughed. we smiled and we smiled.
it all happened in one single day. only one single day.
and we had so much fun that day. (:

nothing else to say,just a few more pictures to be shared.
LET THE PICTURES TALK (:

LOKASI YANG DISERANG PADA 22 AUGUST 2011
SHAH ALAM MALL
 SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SEKSYEN 7 SHAH ALAM

2 tempat je pun sebenarnya tp still aku rasa berteman pd tarikh keramat itu.
tanx to both these ladies yang akan melanjutkan pengajian di UM nnt.
(:
semangat merdeka shy (:
semangat merdeka aku (:






aku xtahu ape motif ni,sebab aku xde kena mengena dgn selangor pun.
















you tell me what you see lah (:


aku tak fanatik Justin sgt actly.

we had these for iftar that day :)

kami berebut ini semasa iftar.
CEMPEDAK GORENG WOI!!



The Characters In This Story

2 comments:

  1. ehh ehh,tau lah cantik.kawan kawan semua pun nak cantik cantik aje.hehe :P

    ReplyDelete
  2. eh bun,mana ade cntik. kwn2 aku cntik ye betul. aku tidak... kau kn kwn aku. kau pun cntik ape :D

    ReplyDelete