Sunday, August 28, 2011

KATAK OH KATAK !

Assalamualaikum (:
korang penah ada pengalaman dengan enche KATAK x?
mesti penah la kan kalau setakat main kat lab time praktikal bio kan...
itu perkara biasa.
tapi hari ni,aku punya pengalaman paling DASAT!

kalau enche LIPAS pun aku nampak aku dah LARI LINTANG PUKANG
mcm mana pulak kalau..
ENCHE KATAK MASUK DALAM SELUAR AKU DAN NAIK SAMPAI PEHA??!

confirm lah aku 
MENJERIT BAGAI NAK GILA SAMBIL HENTAK2 KAKI!

alkisah nya bermula mcm ni..
aku ngn mak aku baru sampai uma nenek aku. baru masuk pagar.
den ade one car ni,dia park tepi jalan
suddenly kitorg ternampak ada uncle india ni dah terduduk kat ats rumput tepi longkang besar depan rumah nenek aku.
aku pun berlari lah kt uncle tu tolong..
aku ni kn sensitif sikit,xle tgk org dlm kesusahn (cewah)
mesti nak tlg punye.
ok dah habis part tu. dia da masuk kete,siap aku pun tanya sbb concern sgt ni
'uncle,are u okay?'
tp dia xjwb sbb dia mcm maybe sakit kot... kaki dia basah dah..(masuk lgkang maybe)
so,aku pun nak bla laa.. rumput aku pijak tu rasa BASAH TERLEBIH plak.
den mcm ade benda bsh tersangkut kat kaki aku. yg pelik rse smpai kulit.
aku pakai sua kot,xlonggar pun.
den aku rasa benda basah tu
MERAYAP2 BERGERAK2 SAMPAI PEHA DENGAN PANTAS!
secara spontan aku pun menghentakkan kaki di tepi jalan (xksh org nmpk ke x)
dan kualah 
ENCHE ANAK KATAK YANG BERKULIT LEMBAP TU!
errrr..sumpah jijik rasa dia.
aku pun menjerit dan berlari dan beristigfar dan memuji2 nama ALLAH secara spontan
hahaha!
dan akhirnya,aku kena tuka kain batik maklong 
so tercapai lah niat dan angan2 utk nampak mcm 
perempuan melayu terakhir malam ni sambil menganyam dan mengisi ketupat 

macam mana lah aku nak amek akuatik nanti?! kalau terjumpa binatang yang pelik2 yang sewaktu dgn benda berkulit lembap tu? 
(:

2 comments:

  1. Jijik 'sayol' cerita kau. Meremang aku baca. YEWWWWWW. AKu eksperimen katak kat lab dulu pun tak buat. Jijik. EEeeee..

    ReplyDelete
  2. hahah! sngat menjijikkan tahap karma ewww!

    ReplyDelete