Thursday, July 28, 2011

ANAK PERTAMA?

Bismilahirahmanirahim.
salam..
so ini ank pertama aku.
anak pertama? bukan bermaksud aku dah kawen ke ape.
karya yasmin yusoff pertama nih agak lame sikit.
 idea belum mencurah2 lg. 
lambat membesar aku ni,skrg baru nak ade mende nih.
anyway, ruangan ni akan aku penuhi dgn update2 or ape2 yang aku nak share or mungkin karya seni aku yg sehebat A.Samad Said punye. haha.


Benda paling hampir dengan kita sekarang is Bulan Ramadhan.
so,post kali ni,aku nk ckp psl bulan yang mulia ni lah..
Puasa je,org mesti sibuk nk pk makan ape lah,baju raya lah.
tp kali ni aku puasa aku nak berniaga. 
amacam ade bran?
berniaga ala kadar setakat mengisi masa lapang..
xde lah nnt aku duk uma xde wt ape2,melagha je keje..
untung2 nnt duit dpt support aku nk fly kn..
nak merantau ke negeri orang kata.
berniaga jgn nk pk untung sgt lah.
xde lah mcm org2 yg jual kat bazaar tu,jual mahal je lebih.
rasa macam hampeh je. 
kesian org yg beli tu kena tipu kaw2 punye.
xberkat ye anak2 buat mcm tu.
yang penting org suke,baru lah best bniaga.
aku ckp mcm pro je,padahal baru nak stat.

ape2 pun,tunggu progress lah ramadhan nnt cmne.
kalau rezeki aku murah,alhamdulillah..
seronok2. 
ok,excited state pulak.



No comments:

Post a Comment